Kõrvitsa püreesupp

  • kaks porandit
  • kaks kartulit
  • ülejäänud kõrvits (75%)
  • kukeseene sulajuust (sobib ka toorjuust)
  • soola ja maitse järgi chillit
  • sibul ja küüslauk

Pane esmalt porgandid ja kartulid keema. Samal ajal saab praadida sibula ja küüslaugu. Kui porgand ja kartul on kuskil 10 min keenud lisa kõrvits. Kui juurikad on pehmeks keenud lisa praetud sibul ja küüslauk. Mikserda see ühtlaseks seguks, lisa sulajuust. Vastavalt sellele kui vedelat suppi soovid lisa ka vett. Maitsesta suppi ka soolaga, muidu saad mageda lörri 😀 ja särtsu annab juurde supile chilli pulber. Ühest kõrvitsast saab päris mitu suppi (kui kõrvitsat üle jääb tasub see tükeldada ja sügavkülma panna).

Head isu!

img_3185

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s